РАНА й РУБЕЦЬ

Завжди болить в Людини р а н а
і в молодої, й ветерана?
Із часом рана заживає,
та інколи – все ж нагадає,
бо жить Людині заважає?
Така Душевна людська рана –
ніким й ніколи непрогнана?
Її рубець також нуртує,
бо в серці мовчки фігурує.
Отак й живуть вони довічно,
болять обоє нефізично!?...
07.11.2019. Троєщина