ТУМАН

Туман яром, туман долиною.
За туманом нічого не видно...
(Із народної пісні)
 
Такі густі т у м а н и нині
по селах і містах в країні.
Не бачиться нічого за туманом,
який пливе горою й яром?
Удень – за обрій віддалиться
і трохи світ нам розвидниться!
Зійди, Тарасе, подивися
до чого всі ми дожилися?
І теж, Михайле, піднімися
навколо себе роздивися?
Кому видніє щ о с ь в тумані,
лежачи боком на дивані?
Чи довго будуть ще т у м а н и?
Скажіть народу, отамани!?...
26.10.19. м.Київ