азизам

азизам
Азизам , бодо муборак субхи нав
Мехри осмон ,муборак рузи нав
Боз нависам нома ман аз рози худ
Олами ишкро кашам бо харфи худ
 
Азизам ..субхи нав расид
Руи шиша у накше кашид
Килки мушкинаш кашид .. оразе
Тасвири хуш аввал бар ман расид
 
Азизам., муборак субхи нав
Бо лутфи субх навиштам шеъри тар
Азизам, субх аз ишк бохабар !
З-ин сабаб овард ..у пайгоми нав
 
Азизам , субх омад бо умед
Калбро бурд дареи мехр !
Шуморо субхи нав бедор кард?
У шеъри маро бар Шумо инъом кард ..
 
Махфират Шукухи
11,20
02,11,2019