СТАН ДУШІ

БОЛЯЧЕ...
Моє серце немов кам’яніє,
Поки живий,кожен щось мріє,
Про мальовничі країни,
Про щасливі родини.
СУМНО...
На вулиці,здається,не осінь,
А сльози бринять ще досі…
Дякую тобі за приємні хвилини,
Не шукай тут своєї  провини…
САМОТНЬО....
 Мій годинник давно зупинився,
У світі в цей час хтось народився.
Настала мить від  втоми спочити,
А вранці, з вірою -  продовжити жити.