А кава зовсім не гірка...

А кава зовсім не гірка...
А кава зовсім не гірка.
Гірчать слова. Гірчить мовчання.
Неврівноваженість рядка.
Судьби небажане втручання.
Гірчить небес глуха блакить.
Гірчать людей абсурдні вчинки.
А кава… Кава не гірчить,
лише підкреслює відтінки.