Як суголосно...

Як суголосно...
Як суголосно, затишно і млосно:
змиває денні контури імла,
блукає парком осінь вінценосна,
напевне, попрощатися зайшла.
Бо їй пора. Вона уже не може.
Їй інші бачить хочеться світи.
І сперлася зима на огорожу,
але чомусь стидається зайти.
 
Дякую Тетяні Безушко-Граб за ідею, а також Olga Basun за фото.