Ще не зима. Шпаки не відлетіли...

Ще не зима. Шпаки не відлетіли...
Ще не зима. Шпаки не відлетіли.
Ще кольори погода не звела.
Іще тепло тримається у силі
(хоча, насправді, скільки там тепла?)
Буденна ще тримається гарячка,
І світ – неначе дзеркало криве,
Але душа уже впада у сплячку,
Де настроєм ялиновим живе.