Сьогодні жовтень – справжній еталон...

Сьогодні жовтень – справжній еталон...
Сьогодні жовтень – справжній еталон:
з небес холодних сіється волога,
бере зажура лагідно в полон,
і остаточно віриться у Бога.
У те, що ще можливі чудеса,
що є у них привабливість і сила,
І світ цей не залишила краса,
бо нас усіх за скоєне простила.