Місячне сяйво, шепочуть зірки!

Місячне сяйво
На землю спадає,
Місячне сяйво
Мене обгортає!
Зіроньки з неба
Шепочуть мені
"Ти не хвилюйся,
Ти в кращому сні!
Щастя в житті
Посміхнеться тобі!
Буде кохання
Тебе обіймати,
Буде любов
Тебе обгортати!
Щастя покличе
До себе тебе,
Ти мов на крилах
До нього поринь,
Страхи і сумніви
Всі ти одкинь.
Будеш в любові
І щасті ти жити,
З рання до вечора
Будеш радіти
І всесвіт благодарити,
З вечора і до рання
Будеш в обіймах
Кохання!"
Місячне сяйво
На землю спадає,
Місячне сяйво
Мене обгортає!
Зіроньки з неба
Шепочуть мені
"Будеш в житті
Щасливою ти!"