Хоть sэ раз покосы

Хоть sэ раз покосы
За дынь гындэ вышыj
 
А я ясныя дні
Превраsаю ль в даsі вш!
Шо ля мні бо міj двір,
Коль тут пэрэпысь дівк.
 
От я, гэх, в яндэксі
Саjт знаjшов раптом в vыд,
Дэ і зразу собі
Запышусь, хто мы с Тігр.
 
Ну, а шо v тут, дывы:
Взев пароль некыj вбыв,
А потом sэ j іj код
Да j іj, хо, j телефон!
 
А тут цыфрыj в пыньків!
Хоть ты jідь прамо в ліс.
Ібо v Кінь розЯсныв
Аvны, шо дэ куды j.
 
Ну, j шэ дэнь фпіріді ш,
Шоп іj лысце згрыбы
Да спалы в емц, шоб ныц
Ны гныло хоть каj ізб.
 
І от выскочыв Кіт
Да тут гондэ за пліт.
А тут вvэ всэ дымыть!
Ну, бо v хтось нам поміг.
 
А закат!.. прам сіріньк!
Ну, j ёго здыjмыш ты.
Покыль нікона вскынь,
Він уvо дэсь пошов.
 
Вот как ёгін vывЁт!
Слуvбу бардзо несём!
Ліш vыла бы страна
В сухарэбрага.