Новую разве эпоху

Новую разве эпоху
Хтося прыносыв до шпань
 
День этат чем-та асобенныj?
Нет. Асабліва нічо ж.
Так оно, дощ вон голосыть,
Шо вуж ны будэ тыпло.
 
Вот я j іj выjшов... шо гонды?
О! У аваста табак сь!
Добрэ. Мы зары посмо3м,
Шо за вода да свята.
 
Вірус атакы ш ны ловыть.
От у чом гондэ пыТань.
Ну, то во натэ: обновлюj!
І – шоб ля мні задарма.
 
І – сыдымо собі в воні.
Мышыj жэ в кухні ны скалк.
А шо, згрыбэш jіх слідочкы?
Хо! То ты добрыj мастак.
 
Ібо жэ j спальня во ох кака.
Мэтыр на мэтыр чы з 2.
А унызу ціпа лёха жа.
Мы ж всэ протоплюем влад.
 
Ек жэ мы гэто тут робымо?
Мамін сыночак жа я зь.
Ёг, он на всё ведь способен.
Навыть в дерьме ковыратц.
 
І только ты гондзе зь Нёмана.
Эj! Баламут-перваклашк!
Да, Ярмалюк быв б здаволеныj
Тута яшэ j значаваць.
 
Лезуць жэ всякіе волкі зь
Кізок ціпа зе щіпаць,
Еслі ваняе махоркаj,
Алі двустволачкаj Ваксь.
 
Ну, так вот дэ моя ДовНарк?
Га? Пуд нарКозом ДовГаль?
Сёньня бо ці дзень народжаня
Свентага Оjца НК.
 
Да вот ні помне ні пропасць
А ні ООН аснаВань.
Хто ж Пакта дал-то, э, Говны?
Аj-я-я-яj! Рэрых враг.
 
Вот з даха j капле хаj гразь.
І воjны нащо пад зад.
Мір васпітае жа дрань
Змрочным музеj адбірань.