Jіv, дурынь – вітушка в мыду!

Jіv, дурынь – вітушка в мыду!
Чого мні насмыхаіса
 
Ваш труд уvэ цэніца всюд,
Товаріші лаборі.
Ну, как vе – j дроvvеj не кладут
Ніка’кіе малпочкі.
 
От я тут купыв цілу булк:
О-ёj! Хуторянка v!
А він, ху, j зу7 ны в цвыту зь
В тузов, шо в Светланы.
 
І шо мні робыты в углу
Тут во ув Опадыsах?
Наверно, заvару сь в яjцу
Да j схрумаю прамо-ткы ш.
 
Но я ешо j баламут
В якэjіся самочкы.
Паетаму звонім мамусьц:
Ну, j как вы погамалы?
 
Нормально! А шо в тэбэ, друг?
Ныма, моvэ, мяса в Васьк?
Так мы заркы, гоj, з Геть Мань Чукч
Заварым вам красочкы.
 
У нас бо, гых, тоны пычуть.
Шоб в7 кіць запазушко.
А шо даты выхода – нуль,
Тэ нас ны касаіцца!
 
В магазіны бо нету пузьк,
Шо натто стараюця
Замазаты саvо пакунк –
І всё, до сьвіjДань і цар.
 
О гэтак усюды мытуть
З доsом і сіна в сараj.
Спалы, каvэ маты, тоj дуст
Чы хаj загныват пуд грушк.
 
А наsо цыныты сётут
Усэ, шо дае нам Буг.
Хаj ліпш ударае бур
У грушу іj яблыньку.