Земля козацьких поколінь
Болить душа, а з нею твої сльози
Пролиті крапельки, що дня, що ночі
Свою я душу віддаю тобі
Нікому більш не подарю повірь
Не прийде "Звір" не скаже геть із хати
Це рідний дім, нам нікуди тікати
Я стану в час важкий стіною
І буду завжди поруч із тобою
Моя Земля, Країна наша,
Що робим ми, щоб стала вона краща
В дитини має буть родина,
ВКраїни має буть надія
Порину я у чисту її душу
І дам тепло та заберу всю біль
Що прийняла на себе заради тих
обманутих надій.
Настав наш час піднятись із колін
Та показати силу Всю козацьких поколінь.