Нема правди в Україні

Нема правди в Україні немає, немає.
Шукали в світі миру тай того немає.
Шукали, шукали у полі робили...
Кати сучі сини життя все гнобили.
Знайшли! Дума й ми вільними стали
Кравчука в президенти обрали.
Що сталось ви люди чого не радієм,
Збулись Наші та Прадідів мрії
Чому ж тут радіти номенклатура кишені лиш гріє.
Прийшовши до влади новий Президент обіцянок море й нічого не зроблено і по сей день.
Украсти уміють, людей обмануть
На слізах материних грошей підіймуть.
І знов обіцяти давай всіх дурити
Війну ми закінчим лише оберіте.
І врешті ми решт обираєм самі, ніхто нас не купить, як хочте просіть.
Ми віримо в зміни, що ждуть впереді
Усе у свій час почекаємо ми.