Реальність - наша Віртуальність
Це все мій світ
Це все моя реальність
Ну хто сказав, що
Все неможна перенести
З мрій у нашу віртуальність
Щоб була правда, світла доля
Щоб більш ніхто не втрапив у неволю
Пролитої істоти крові, не буде більше болі
Де на лиці в людей я бачу лиш надію
Можливо ще не розумію
У світі сенс життя який
Забудьте слово "неможливо"
Адже у світі цім, що було, стане
скоро враз можливим.