Буд ..-тадж( было )

Буд  ..-тадж(  было )
Замоне буд..гиряхо кардам
Зи рози ниҳон мисрахо бофтам
Он рузхои чавони буд..
Дар дил орзухои ширин буд..
 
Замоне буд..бахт бар сар буд
Нози ҳает бо ман буд
Оянда рӯшан буд
Ҳама ин бо ман ...буд
 
Баҳор буду шукуфтан буд ..
Суруди шухи рӯдҳо буд
Дар дил ишқу муҳаббат буд
Ҷавони буд , осмони бахт соф буд
 
Тӯфони сиеҳ ..бар сарам омад
Як гули богам бурду ...ғам овард
Кунун чун парканда....хомӯшам
Чӣ ..гӯям ин ҳама бо ман буд..
 
Махфират Шукуҳӣ
0.16
17.10.2019