Люби мене коли
Люби мене коли -
В нiчному небi зорi,
Сплелись в ряснi узори
I шлють свiй свiт прозорий -
Єднають нашi душi.
Люби мене коли -
Достатньо хвиль на морi,
Коли вони бадьорi
I в пiнному декорi -
До нiг складають мушлi.
Люби мене тим паче -
Осiньої негоди;
Коли на склi тремтять
Дощiв нуднi розводи,
Коли удвох ми вдома,
Чай ллється через сито,
Пiд ковдрою палке
Вiдтворюємо лiто.