Шалена

Шалена,напевно десь трохи шалена. 
А може десь глибоко ще й навіжена.
Безтямно в тобі я знов розчинюсь,
Та солодко-трунким гріхом обіп'юсь. 
 
Віддам і візьму, знов стисну долоні,
Вони ж знов злетять- мов пташки, на волю. 
Немов водограєм стрімким розіллюсь-
І кожному доторку в такт відгукнусь.
 
Немов візерунком торкнув мою долю;
А ніжність розбила,колючу неволю.
Тепер тебе п'ю та ніяк не нап'юсь,
Я лише твоє, знов до тебе горнусь.