Бузковий край

Бузковий край
Бузковий край - дитинства насолода,
Чарує кожен рік п'янким цвітінням,
Приваблює натхнення чиста врода,
Смакує теплим сонячним промінням.

Там вітерець мрійливий спочиває,
Бузкові квіти пестить ніжно-ніжно,
Мов у колисці деревця гойдає,
Та любить їх по своєму безмежно.

Чотири пелюстки в кожнім сердечку,
Та п'ятий віднайду я на бажання,
Щоб знову повернутись в те містечко,
Де вперше покохала та в останнє.