English (проба пера)

English (проба пера)
 
My name is Irina*.
I want to be a lawyer.
I like to drink
and read about Troya
 
 
 
 
I often cry
But I want to be happy
and always smiling
like Longstockings Pippi
 
 
 
Не судите строго, пожалуйста,
это первое моё на английском )))
Скорее в порядке юмора...
 
* имя Irina мой учитель английского всегда
произносил как Айрин (это я римфу поясняю)