любовь (олами ишк-тадж)

любовь (олами  ишк-тадж)
Як дил доштаму онро супурдам бар Шумо
Ду дидаамро назар бар куи Шумо
 
Як дил доштаму ..онро супурдам ба Шумо
Уро итоат кунун танхо ба фармони Шумо ..
 
Як умр дораму мухаббат шуд оламам
Оламамро дуст дорам,дуст дорам бо Шумо!
 
Шеър бигуфтам ,боз бигуфтам бо тамоми хастиям ..
Лек як ширинсухан хеч наомад аз Шумо !
 
Дар катраи ашкам ...хаст сад рози нихон
Чакраи мехре нест Шуморо-боз ашк резам катор!
 
Як чахон мехр супурдам ,хадя кардам бар Шумо
Рамзи ишк- садбарги сурхе наомад,наомад аз Шумо !
 
Як мисраи дигар зам кунам бахри Шумо
Як рамзи диле хеч наомад аз Шумо ...
 
Як дил доштаму онро супурдам бар ШУмо
Бо сарди ишкро инкор кардед-дилсахт Шумо !
 
Дарди ишкро Худо фармудаст ба ман
Дармонашро чаро надодаст  бар Шумо ?!!
 
хазор ЧАРО ?
 
 
Махфират Шукуҳӣ
 
10.00
08.10.201