Зорі запалюють тут,на Землі

Зорі запалюють тут,на Землі
Фіналістці Teachers Global Prize Ukraine-2019 Наталії Гутарук
 
 
Зорі запалюють тут, на Землі.
І тут розправляють крила.
Там, у далекій космічній імлі,
Летіти коли несила,
Ти подивись на блакитне тло,
І на вітрила хмарні.
Трохи втомилось твоє крило...
Знаєш, то все не марно!
Десь далечінь недосяжна спить,
Всесвіти і пульсари ...
А над Землею бринить блакить,
Стежкою в'ють Стожари.
Зорі віщують, пильнує хтось,
Як ти лаштуєш крила.
Мружиться Місяць: таки збулось!
І закипає в жилах
Кров.Чи натхнення зірковий пил ?
Втоми душа не знає.
Сяє бажаннями небосхил,
Мрія між зорь блукає...