На згадку

На згадку
У страусів ніжні очі.
У страусів довгі вії.
Пір'їнки тебе лоскочуть...
Дівчатка про щастя мріють.
На згадку візьму пір'їну,
Що як ковила зітхає...
І в теплі краї порину,
Далекі, за небокраєм...
 
Написано у співавторстві з учнями 4 класу після відвідин страусової ферми.