Протоптаною стежиною

Протоптаною стежиною
Чи вкатаною дорогою
Усім крокувати легко так,
Але не цікаво їй Богу.
 
А шляхом вперед тернистим
Долати підйоми й спуски,
Задумав що - не відступиш,
Тоді й до мети вже близько.
 
За спину чиюсь ховатися
Лише боягузи вміють,
Попереду йти боятися -
Не збудуться твої мрії.
 
2018 р.