Ой, люблю

Ой, люблю тебе, люблю,
Лік хвилинам я гублю,
Навіть в снах про тебе мрію,
Не втрачаю і надії -
 
Ти промовиш ті слова,
Що душа від них співа.
А пригорнеш й поцілуєш -
Мені щастя подаруєш.
 
2015 р.