У самоти свої плюси...

У самоти свої плюси...
У самоти свої плюси.
Своя краса. Свої принади.
В ній розчиняються ліси,
І ніч малює зорепади.
Надії світ примарний тчуть,
І у думок незвичних свято.
У ній якась таємна суть,
Яку не хочеться втрачати.