Імпровізація

Імпровізація
В тобі не менше, ніж натхнення,
в мені не більше, ніж печаль.
Ти намагаєшся даремно
прогнати з мого серця жаль.
 
В мені живе похмура думка,
а в тебе незабутні сни.
Чому любов – це тиха мука,
мені, коханий, поясни.
 
Вона болючіша за жало,
вона отрутніша, ніж яд.
Але коли її не стало,
в думках вертаєшся назад.