Любов"ю хай зігріється душа

Ти дивишся так насторожено,
Неначе боїшся чогось,
Пороблено чи наворожено
Можливо тобі.Мабуть хтось
 
Хотів тобі злого й недоброго
Та вір, що погані не всі.
Скажи, тобі й справді пороблено
Чи холодно просто душі.
 
Не може бідненька зігрітися,
Бо прихистку так й не знайшла.
Дай, Боже любові їй, ніжності,
Добра, розуміння й тепла.
 
2017 р.