Ой, ти, скрипочко чарівна

Ой, ти, скрипочко чарівна,
Мелодія твоя дивна,
Вмієш весело сміятись
Й гірко плакати-ридати,
 
Буйним вітром зашуміти,
Падолистом шелестіти
І плескатися , мов хвиля,
Неймовірну маєш силу,
 
Коли в руках віртуоза,
Викликати можеш сльози
І до танцю запросити.
Як же тебе не любити?
 
2018 р.