ночь ( шаби танхои)-тадж

ночь  ( шаби танхои)-тадж
Зиндагиро боз таманно мекунам
Танхоиро бо шеър оро медихам
Шабнам бичинед Шумо аз шеъри ман
Шабнами ишку мухаббат дар хар харфи ман
Бахшад харфи ман эхсоси мавчи зиндаги
Калб шавад орому.. ёбад кунун осудагӣ
Шаби торик шавад... шаби ахтари
Шаби танҳоӣ гардад ба базми шеъру шоирӣ. ..
 
Махфират Шукуҳӣ
21.14
28.08.2019