Хочеться так кольорового світу…

Хочеться так кольорового світу…
Хочеться так кольорового світу…
Там, де тумани повзуть крадькома,
В небі розвішане бабине літо,
Й тішиться спокоєм пустка німа.
Ходять долиною спогади сиві.
Пахне грибами замріяна мить…
Хочеться так кольорового дива
Й сірого менше на серці носить.