тирамох-тадж(осень)

тирамох-тадж(осень)
Пас ,чаро гирям ?
Ҳама нобаҷоиро тирамоҳ
Ҷо бо ҷо карду
Бо ҳарфи хазони ..зери по
Бар дил ҳарфи ҳақиқат гуфт
Тирамоҳ бар ман табибӣ кард
Пас,чаро гирям ?
(Вале..каме афсус ..дорам )
Шеър дигар намегӯям ..
Ҳазени ишқ намегӯям !
Қалб ..аз эҳсос холист
Варақ ..то ҳол холист.
 
Дарди ширин ҳам як рӯзе
аз дил ..аз тан раҳо хохад шуд
Ба ҷоми ишқ қалб
дигар ..наздик нахоҳад шуд
Ҷомро шикаст омад ..
Қатраҳои сармасти зери по. .
Чун хазони тирамох -зери по
...ҳар ҷо..ҳар ҷо. .
Ҳар чӣ гуфтам -дар мастӣ гуфтам
"бемор"" будам ,ҳазен гуфтам
Чун аз ишқ.. таби баланд доштам ..
 
Ҳазени ишқ ..намегӯям
Дигар. .намегирям.
Шеъре нест дар дил
То ҳол.. варақ холист ...
 
Махфират Шукуҳӣ
7.00
25.09.2019
 
Вале афсус....бемории ишқ .чӣ ширин
Мехостам ...ҳамеша ба ин "дард " гирифтор бошам ..
Ҳазен гӯям ..ба ҳарорат.бо тамоми ҳастии худ
Ҷоми ишқро то қатраи охир ..
То дами охир ...бинушам..
Шеър гӯям...
Боз....гӯям,ки гӯям .!!
 
Махфират Шукуҳӣ
7 34
25.09.2019