намедонад -тадж(не знает)

намедонад  -тадж(не знает)
Пинхон ашк мерезам- мегирям .
Касе намебинад , намедонад
Қалб менолад ,зи ғусса мепечад..
Касе намедонад, намефаҳмад
 
Дармони ғуссаҳоямро
Меҷуям,мекобам
Касе онро намедонад ,
Касе онро намечуяд..
 
Қалб пинҳон меҳр меварзад
Касе намедонад ,намебинад
Дил бар Шумо супурдам ман ..
Касе намедонад ,намефаҳмад..
 
Калб мегиряд ,менолад
Касе намедонад ..намефаҳмад
Чӣ парвое маро онҳо...
Чун Шумо донеду ... Худо донад
 
Махфират Шукуҳӣ
11.45
18.09.2019