Хтось будує борделі

Хтось будує борделі. Інші мурують храми.
Найчастіше це робить одна і та ж персона.
До раю шлях навпростець, до пекла ідуть манівцями.
Хто успіху прагне - фарбується в хамелеона.
Хто має наснагу – постійно змінює колір.
Встає під нові прапори та сучасні гасла.
З «потрібним» знайомим заливши коньяк за комір,
В багаття із кривди проллє іще більше масла.
Що нині у тренді? Обличчя яке у моралі?
Вже правда згубила красу. Залишилось спотворення.
Історії потяг прямує уверх по спіралі,
Приречені ми на постійне безглузде повторення.
Тут жоден із нас проблемам не має ліку,
Мов той каменяр, що у вірші длубає скелю.
В одному котлі варитимуться довіку
Що ботюшка з храму, що той сутенер із борделю.