Бджолиний гуд. Остання спроба літа...

Бджолиний гуд. Остання спроба літа...
Бджолиний гуд. Остання спроба літа.
Холоне блиск заплаканих жоржин.
Пливе зажура бурштиновим світом
І гарбузи ламають чорний тин.
По вінця ліс занурений в мовчання.
В такі часи про що ще говорить?
Вже все було. Залишилось прощання
І неба нерозтрачена блакить.