Вітер

Вітер
Вітер розхитує літо,
Сипле змарнілим листям,
Крутить свої кульбіти
Над сполотнілим містом.
Птах розгойдав на дроті,
Скинув горіхи з віття.
Клен у осінній цноті
Плечі ховає в смітті...
Хмари порвав кудлаті.
Душі розбурхав сонні.
Настрій порвав на шмаття,
Стукає болем в скроні...
 
Графіка автора