Долина жовтою емаллю...

Долина жовтою емаллю...
Долина жовтою емаллю.
Нерукотворність і краса.
Над журавлинною печаллю
Синіють тихі небеса.
Пливуть хмарини в річці сірій.
Нема бажань. Немає смут.
Й чомусь так віриться у Ирій,
І в те, що він уже отут.