Вечірні мандри. Часу мізер...

Вечірні мандри. Часу мізер...
Вечірні мандри. Часу мізер.
Дорожні блимають вогні.
Нейрони трощить телевізор
В чужому синьому вікні.
Майнула привидом автівка.
Калюжі смикнувся агат.
Розкидав зоряну готівку
Якийсь небесний автомат.
За мною сну повзе химера.
Десь кіт нявчить за ворітьми.
А я нову шукаю еру,
Яка сховалась у пітьмі.