І не страшні штормів вітри і хвилі

Подій шалений вир тебе кружляє,
Та ти веди вперед свій корабель!
Штурвал тримай. Хай зірка твоя сяє,
Підступні оминеш загрози скель.
Краї, моря - розкриють таємниці.
Нема кордонів. І невпинний рух.
Хай мрія чарівна твоя здійсниться,
Ти відчувай підтримку добрих рук!
І не страшні штормів вітри і хвилі.
КомпАсу стрілка вкаже вірну путь!
Нехай завжди чекають рідні милі.
Ти до домівки шлях свій не забудь...