Поэмбук – поэтическая социальная сеть. Стихи современников и классиков
Показать уведомления
Книги
Стихи
Поэты
Дуэли
Альбом
Дневники
Рейтинги
Конкурсы
Лиги
Вход
Регистрация
Мои книги
Стихи
Поэты
Дуэли
Альбом
Дневники
Рейтинги
Конкурсы
Лиги
Поэмбук
Современники
Жиго Александр
А осінь сьогодні синя...
А осінь сьогодні синя...
Жиго Александр
А осінь сьогодні синя,
Як сон із забутих книг,
Нелякані ходять тіні,
І місяць на хмару ліг.
Не просить ніщо уваги,
Не тягне донизу пліч,
Є тільки одна розвага:
Цідити, мов каву, ніч.
Стихи этого автора
Єдність – найкраща зброя...
Єдність – найкраща зброя...
Вечірні мандри. Часу мізер...
Єдність – найкраща зброя...
Звезды
Авторизация
Регистрация
Email или логин
Пароль
Забыли пароль?
Войти
Email аккаунта для восстановления
Восстановить
Поиск по авторам
Все
Классики
Поиск по стихотворению
Название
Содержание
Все
Современники
Классики
Уведомления