Єдність – найкраща зброя...

Єдність – найкраща зброя...
Встати не бійсь зі мною.
Що нам тепер ділити?
Єдність – найкраща зброя,
Створена в цьому світі.
Юди нехай нас зрадять
(й гірші бува нещастя),
Янголи он крилаті
Нам не дадуть пропасти.
Хай ворогів як гною,
Що нам боятись нині?
В нас є найкраща зброя,
Нею ламають стіни.
 
Фото - пам'ятник полеглим під Берестечком.