Чи знаєш ти?

Чи знаєш ти?
Чи знаєш ти , як сильно б′є
Безжалісний , осінній дощ?
Морозним інієм стає,
Коли існує в серці хтось.
 
Як щемно крається , болить,
Вечірній, тихий спокій...
І як від холоду тремтить,
Серце в темряві глибокій...
 
Чи знаєш ти, як лине час
В сумній душі самотній?
Коли немає слова - нас,
Кохання бік зворотній.
 
Ні сліз , ні слів в душі моїй,
Байдужість та зітхання,
Розсипане намисто мрій,
Та вищих сил втручання...