Твоя душа

Твоя  душа
Дозволь душі торкнутися...
Там стільки світла та тепла,
І тихо поруч опинитись,
Щоб в ній надія розцвіла.
 
Я відчуваю незбагненну
Силу і лагідність душі.
Тривогу, іноді даремну
І не розказані вірші...
 
Легкою, зоряною миттю,
Дозволь, я тільки доторкнусь,
У снах прозорою блакиттю,
Посеред сумнівів з′явлюсь.
 
На відстані відчую погляд,
Мрійливих, сонячних очей
В душі твоїй залишу спогад,
Краплю серед тисячі ночей...