Залиш. Усе це – суєта...

Залиш. Усе це – суєта...
Залиш. Усе це – суєта,
оті бажання без упину,
коли довкола самота,
і листя кольору карміну.
Коли із простором злиття.
Коли несправжнього немає.
Що ще потрібно для життя?
Чого душі не вистачає?