НЕ ПИШУТЬСЯ ВІРШІ БЕЗ ТЕБЕ…(присв.ДАЧ)

НЕ ПИШУТЬСЯ ВІРШІ БЕЗ ТЕБЕ…(присв.ДАЧ)
Не пишуться вІрші без тебе,
І снів мальовничих не бачу.
А знаєш: в тобі лиш потреба,
Повернись - відразу пробачу!
Без тебе не дихають груди,
І очі не бачать без тебе.
Ввижаєшся ти мені всюду -
Без тебе нічого не треба.
 
Пісень я не чую звучання,
І кроку зробити не в змозі,
Все згадую наше прощання
На темнім ,холоднім порозі.
Без тебе похмуреє небо,
І квіти зів`ялі в садочку.
Сонце не гріє без тебе…
Немає води у струмочку.
 
Сумую від болю розлуки:
Кохання відітнуті крила,
Не щастя без тебе,а муки,
Знайшла тебе я – і згубила.
Молюся тебе щоб забути…
Не вийде ,жорстка бо розплата.
Не можу без тебе я бути!..
Болить так душа розіп`ята…
 
30.08.2019р.