УСЕ В ЖИТТІ БЕРЕ ПОЧИН ІЗ МАМИ.

УСЕ В ЖИТТІ БЕРЕ ПОЧИН ІЗ МАМИ.
УСЕ В ЖИТТІ БЕРЕ ПОЧИН ІЗ МАМИ. (Є. Єсеніна)
 
(Присвячується самій дорогій і рідній людині в моєму житті-моїй мамі,яка є втіленням доброти, любові і сердечного тепла.)
 
 
За все, матусю, дякую Тобі:
За світлі дні ,недоспанії ночі,
За те, що поряд в радості й журбі,
За добрі, ніжні материнські очі.
 
За все, матусю, Ти мене прости –
Для Тебе завжди буду я дитина,
Для мене в світі найдорожча Ти!
Моя хороша, рідна, Ти – єдина!
 
За Тебе, мамо, тихо помолюсь
І свічку запалю я за здоров’я.
Тебе я щиро втратити боюсь
І хочу зберегти Тебе любов’ю.
 
Хоч мудрих я не слухала порад
І свої юні обпікала крила –
З`являлась Ти, і все ішло на лад!
Ти мене різну, матінко, любила…
 
За все, матусю, дякую Тобі,
Ти, наче янгол вірний, грієш спину,
Хоч Твої руки ніжні вже слабі –
Тебе ніколи, люба, не покину!
 
Рідненька, знай, що Ти – моя душа,
Я вдячна Богу, що Твоя дитина!
Хоч сивина вже скроні прикраша…
Для мене найдорожча Ти людина!
 
Я щиро дякую за руки золоті
І за сльозу, що бігла без упину.
Нема й не буде ближчої в житті –
Я дякую за вірність лебедину.
 
Вклонюсь Тобі я низько, до землі,
Бо все в житті бере почин із мами!
Бо в маминому ніжному теплі
Сміливо йти ми можемо світами!..
 
08.09.2019р.