ЇЇ ІМ`Я- СВЯТАЯ УКРАЇНА!

ЇЇ ІМ`Я- СВЯТАЯ УКРАЇНА!
ЇЇ ІМ`Я- СВЯТАЯ УКРАЇНА! (Есения Есенина)
 
Де ще у світі є така земля,
Як наша мальовнича Україна,
Лани широкі ,золоті поля,
Чарівна пісня, ніжна,солов`їна?
 
Де ще у світі є така земля,
Безмежні та родючі чорноземи,
Високі гори ,синії моря,
В саду квітучі пишні хризантеми?
 
Де ще у світі є така земля,
Блакитне небо ,чисте ,без хмарини,
Яскраве сонце ,клекіт журавля,
В озерці вірні пари лебедині?
 
Де ще у світі є така земля,
Густі ліси ,як малахіт зелені,
Де кожна пісня душу окриля
Й магічні зорі ,сяючі ,числені?
 
Де ще у світі є така земля,
Хоробрі парубкИ ,дівчата файні,
Де так батьки плекають немовля,
Де люди дружні ,щирі ,незвичайні?
 
Ніде немає схожої землі!!!
Рідніш нема. Вона-моя країна!
І знають в кожнім місті й у селі:
Її ім`я - Святая Україна!
 
серпень 2019р.