Чырвоная, рыжая, жоўтая восень.

Чырвоная, рыжая, жоўтая восень.
Малюе прырода, як сапраўдны маляр,
чырвоную, рыжую, жоўтою восень…
На небе блакітным няма шэрых хмар,
і плаўна плывуць павуцінкі у нябёсы-
белыя нiцi баб'яга лета.
Вось i прыйшла гадзiна для казкi-
вочы зачарованы колярам кветак,
палоняць сабой іх каляровыя астры.
Малюе прырода у зялёнай лістоце прыгоды-
чырвоныя, рыжыя, жоўтыя фарбы наносіць.
Клёны- стылягі і нявесты- бярозы
моду з лета сваю, змяняюць на восень.
Віцібск-Верамяюк С