У МОЄМУ СЕЛІ…

У МОЄМУ СЕЛІ…
У моєму селі найгарніша веселка у світі !
І найглибша ріка,що вмиває круті береги!
Найдухмяніші трави ,дерева у білому цвіті,
Ароматні квітки ,що вкривають безмежні луги!
 
У моєму селі малахітом ліси зеленіють
І степи золотаві під вітром ,мов хвилі пливуть.
У блакитному небі хмарки так яскраво синіють!
Навіть сяючі зорі вірнішу указують путь!
 
У моєму селі найгучніші церковнії дзвони,
І стежини з дитинства знайомі до болю. До сліз…
І калинові віти ,що людям дарують поклони,
І біліють дороги красою струнких наречених-беріз!
 
У моєму селі дивовижні ,усміхнені люди,
Бо живуть в найгарнішій місцині,на нашій безмежній Землі!
Розумію,що тут я щаслива…і далі так буде,
Бо найкраще усе у моїм ,у Батьківськім селі!
 
23.08.2019