Серпень /за Р.Бредбері/

Серпень /за Р.Бредбері/
Серпень треба цідити повільно, як з груші лікер.
А космічні мандрівки, як Бредбері радив,
Маркувати закладками з квітів-химер.
Тихо струшувать зорі з небес простирадел.
I Чумацьким шляхом не пускати у мандри кота,
Щоб не випив до донця зіркові молочні безодні!
Зорі в чашку ловити, і вийде така смакота!
Пам'ятати про завтра,смакуючи пінне сьогодні...
 
Графіка автора